Ηφαίστου λάβα

Οίνος φυσικώς Γλυκύς από υπερώριμα σταφύλια της αρχαίας ελληνικής ποικιλίας Λημνιό. 

Αφού λιάσουμε τα σταφύλια για περίπου δύο εβδομάδες, τα αφήνουμε να ζυμώσουν με φυσικό τρόπο για σχεδόν τρεις μήνες : η γλύκα του κρασιού δεν είναι παρά τα αζύμωτα ζάκχαρα του σταφυλιού!

Ακολουθεί παλαίωση 6-8 ετών σε μεγάλα δρύινα βαρέλια με στόχο τη δημιουργία πολύπλοκων αρωμάτων και πυκνής γεύσης.
Καταναλωνεται 10-12 c

Επιδέχεται μακρόχονη παλαίωση .
Συνοδεύει τάρτες αποξηραμένα φρούτα , γλύκές σάλτσες και σοκολατένιους πειρασμούς.