Θα είμαστε και εμείς εκεί, σας περιμένουμε..

Οι ίδιες οι επιχειρήσεις του κλάδου επιβεβαιώνουν ότι είναι πλέον απαραίτητη μια μεγάλη διεθνής έκθεση, αυστηρά επαγγελματική, που όχι μόνο θα καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά και θα ανταποκρίνεται πλήρως στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων Οίνου & Αποσταγμάτων, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αγοραστών από όλο τον κόσμο.

H μεγάλη επαγγελματική έκθεση που έλειπε από την Ελλάδα

H FORUM AE, αξιοποιώντας την 25ετή και πλέον πείρα της στην επιτυχή διοργάνωση εξειδικευμένων κλαδικών εκθέσεων, διοργανώνει την 1η OENOTELIA. Μια έκθεση με υψηλά standards οργάνωσης, με δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη εμπορική στρατηγική, που από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή της έρχεται να καλύψει το κενό που υπήρχε στον κλάδο και να αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τους ανθρώπους και την αγορά του επώνυμου κρασιού στην Ελλάδα.

OENOTELIA & FOOD EXPO μαζί!

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρασιού και τα μεγάλα του πλεονεκτήματα αναδεικνύονται όταν συνδυάζεται με το φαγητό. Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο «ταίρι» για την OENOTELIA από τη FOOD EXPO GREECE. Την έκθεση που, ήδη από την πρώτη της διοργάνωση το 2013, γνώρισε τεράστια επιτυχία και συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένας μοναδικός εμπορικός συνδυασμός, που θα παντρέψει ιδανικά αρώματα και γεύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες οινοπαραγωγούς της OΕNOTELIΑ να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες της FOOD EXPO, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σημαντικοί αγοραστές των προϊόντων τους.

Μια έκθεση από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Η OΕNOTELIA, είναι μια έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. Είναι αυστηρά επαγγελματική και απεθύνεται στους επιχειρηματίες και τα στελέχη της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου οίνου και ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Ως εκθέτες θα συμμετέχουν παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις οίνου και ελληνικών αποσταγμάτων, εταιρείες μηχανημάτων και οινικού εξοπλισμού. Προκειμένου η έκθεση να έχει την επαγγελματική αρτιότητα και ποιότητα που επιβάλλει η νέα εποχή, τον στρατηγικό σχεδιασμό καθώς και το συντονισμό της υλοποίησής της έχει αναλάβει Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από θεσμικούς εκπροσώπους και καταξιωμένους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς οίνου. Παράλληλα, στους εκθέτες θα προσφέρονται δωρεάν παροχές και υπηρεσίες, καθώς και κάθε αναγκαία τεχνική ή άλλη υποστήριξη, προκειμένου να αναδείξουν την εμπορική τους δραστηριότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένας νέος κόσμος για το ελληνικό κρασί

Το όραμα της OENOTELIA είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και οι στόχοι για το μέλλον υψηλοί. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός και οι εντατικές προετοιμασίες αποσκοπούν στη διοργάνωση μιας διεθνούς έκθεσης μεγάλου βεληνεκούς για τον κλάδο των Οίνων & των Αποσταγμάτων, με συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, και παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών από κάθε μεγάλη αγορά του κόσμου· στη δημιουργία ενός ετήσιου, υψηλής αισθητικής εμπορικού θεσμού, που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα, αποτελώντας παράλληλα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τον κόσμο του κρασιού σε ολόκληρη την Ευρώπη.